Julegaver

Fri fragt

Op til jul tilbyder vi fri fragt på alle online køb. Vi gør opmærksom på at eventuel returnering af produkter er for egen regning.

I tillæg tilbyder vi fri fragt ved bestilling af gavekort, der fremsendes som pakke med tracking nummer. Bestil dit gavekort ved at sende os en mail her.

Vi gør opmærksom på, at fri fragt kun gælder ved pakker til danske adresser. 

 

Levering: Bestil dine julegaver senest den 20. december

Vælger du at købe dine julegaver på vores webshop, så anbefaler vi, at du køber dem senest den 20. december. Julegaver købt den 20. december sendes afsted med posten den 21. december kl 13.00.

 

Afhentning i butik: Bestil senest den 23. december

Når du køber dine julegaver på vores webshop, har du også mulighed for at hente din ordre i vores fysiske forretning i Vester Voldgade 5, 1552 København V. Vi pakker din ordre med det samme og du kan hente den helt indtil den 23. december kl 16.00.

 

Bytteret for julegaver

Alle produkter købt fra 1. december – 23. december påføres et byttemærke. Produkter byttes kun sålænge de har et byttemærke ved retur.

Julegaver købt til fuld pris  kan byttes til og med den 24. januar 2018.

Julegaver købt til reduceret pris kan byttes indtil den 8. januar 2018.

Bemærk at produkter købt på webshoppen altid kan returneres min. 30 dage fra købsdatoen.

Julegaver som er købt på vores webshop troelstrup.com, kan returneres både i forretningen eller ved at sende varen med posten. For at vi kan behandle din returnering, skal vores ordrenummer tydeligt fremgå. Ordrenummeret står påført vores byttemærker.

Når du returnerer et produkt til os med posten, skal du være opmærksom på, at vi udelukkende udbetaler købsprisen tilbage til det kort hvorfra varen er købt.

Vælger du at returnere en julegave i vores fysiske forretning, returneres købsprisen udelukkende til samme type kort, hvorfra købet er foretaget. Er din gave f.eks. købt på et Mastercard, returnerer vi således kun tilbage på et Mastercard. Alternativt udstedes der et tilgodebevis, som du kan bruge i vores fysiske butik. Et tilgodebevis er gyldigt 3 år fra den dato det er udstedt.

 

Indpakning: Tilføj i ‘ordrebemærkninger’

Ligegyldigt om du køber dine julegaver i vores butik eller på vores webshop, tilbyder vi at pakke dem flot ind. Ønsker du gaveindpakning af gaver købt på vores webshop, så husk at tilføje dette som kommentar i ordrebemærkninger. Ordrebemærkninger finder du lige under faktureringsoplysninger.