Handelsbetingelser

Forretningsoplysninger

Troelstrup A/S
Etableret 1908
Vester Voldgade 5
1552 København V
CVR: 21144797

[email protected]
Tlf. 33 12 13 94

 Betaling

troelstrup.com kan der betales med Visa, Mastercard, Visa Electron og med MobilePay. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort.

Oprettelse af brugerprofil og persondatapolitik

Når du handler på troelstrup.com kan du vælge at gennemføre betaling som gæst eller som bruger. Hvis du opretter en brugerprofil vil vi via en krypteret og sikker forbindelse gemme dine leverings- og betalingsoplysninger til næste gang du handler. Vi gemmer også data omkring din købshistorik på troelstrup.com og i vores fysiske forretning. Således kan vi skræddersy din oplevelse ved dit næste besøg i vores fysiske forretning og på vores online shop.

Med en brugerprofil vil du desuden have adgang til dine kvitteringer online, hvis der skulle opstå behov for disse i forbindelse med reklamation og retur.

Levering

Når du handler i vores online shop kan du vælge følgende leveringsmetoder:

Afhent i butik:

Du bestiller og betaler din vare online, men sparer fragtprisen ved selv at afhente din vare i vores fysiske forretning på Vester Voldgade 5, 1552 København V. Husk at medbringe legitimation eller en fuldmagt når du henter din pakke.

PostNord:

Du bestiller og betaler din vare online, hvorefter vi sender din vare til dig med PostNords pakkeservice. Vi sender pakker til alle danske adresser – med undtagelse af adresser på Grønland og Færøerne.

⁃ Vi har en fast fragtpris på 70 DKK uanset hvor meget du bestiller.

⁃ Vi bestræber os på at sende din pakke af sted inden for 24 timer. Dertil kommer PostNords leveringstid på ca. 3-7 dage. Bestiller du i en weekend eller på en helligdag afsender vi din vare på den førstkommende hverdag. 

⁃ Du kan følge din pakke via det tracking-nummer der er i den bekræftelses-email, som du modtager, når din ordre er gået igennem.

Bytteservice ved gaver

Køber du en vare online som skal bruges som gave, skal du huske at notere dette i kommentarfeltet ved din bestilling.

Vi vil da sætte et byttemærke på varen, så modtager har mulighed for at bytte den i vores fysiske forretning på Vester Voldgade 5, 1552 København V.

Annullering af ordre

Hvis du fortryder en ordre, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid rette henvendelse til [email protected].

Hvis du når at fortryde din ordre før vi sender dem til dig, vil vi annullere din betalingsautorisationen samt ordren i vores webshop. Hvis varen allerede er sendt til dig, skal du selv betale for at sende den tilbage til os. Du kan også aflevere den i vores forretning på Vester Voldgade 5, 1552 København V., hvis du vil spare returfragten.

Fortrydelsesret ved postforsendelse

Hos Troelstrup har du som udgangspunkt 30 dages fortrydelsesret.

Når du køber på vores online shop og vælger forsendelse med PostNord betyder det, at du har 30 dage fra den dag, du har modtaget din pakke med posten.

Når du fortryder dit køb er det vigtigt, at du udfylder den returformular, der følger med din levering og sender den retur til os sammen med pakken. Ellers kan vi ikke behandle retursagen.

 Du skal selv betale returfragten og du har selv ansvaret for at varen når frem til os i forsvarlig og salgsbar stand.

Du kan naturligvis også returnere din vare i vores fysiske forretning.

 Varer bestilt specielt efter mål eller som efter dit ønske er langt op, syet ind eller deslige er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesret ved afhentning i butik

Har du købt en vare på vores online shop og valgt at afhente varen i vores fysiske forretning på Vester Voldgade 5, 1552 København V gælder fortrydelsesretten fra den dag, du har betalt varen og således ikke først fra den dag du afhenter varen.

Hvis du vælger at sende en vare retur er det vigtigt, at du benytter den returformular, du har modtaget sammen med købet. Alternativt kan du kontakte forretningen på [email protected] for at få tilsendt en returformular. Denne skal udfyldes og sendes retur til os sammen med varen. Ellers kan vi ikke behandle retursagen.

Du skal selv betale returfragten og du har selv ansvaret for at varen når frem til os i forsvarlig og salgsbar stand.

Du kan naturligvis også returnere din vare i vores fysiske forretning.

Varer bestilt specielt efter mål eller som efter dit ønske er langt op, syet ind eller deslige er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Varer undtaget fortrydelsesret

Varer som er købt specielt efter mål eller som er syet ind, lagt op eller på anden måde er ændret efter fabrikation på din anmodning er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Reklamationsret

Ønsker du at reklamerer over en vare, skal du først og fremmest rette henvendelse til Troelstrup. Henvend dig i vores butik på Vester Voldgade 5, 1552 København V eller send os en e-mail på [email protected]oelstrup.com, hvori du beskriver reklamationen.

Det hjælper os, hvis du vedhæfter et billede af skaden, samt dit ordrenummer.

 I henhold til købelovens bestemmelser skal reklamationen være berettiget. Det betyder, at varen skal være anvendt korrekt og at reklamationen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug, slid eller anden skadesforvoldende adfærd.

Er din reklamation berettiget er der som udgangspunkt mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette vurderes af Troelstrup.

Din reklamationsret er gældende to år fra købsdato.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Returfragt ved reklamationer

Er din reklamation berettiget refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes retur til

Troelstrup A/S
Vester Voldgade 5
1552 København V
Att: Webshop

Varens stand når du sender den retur / værdiforringelse

Hvis du fortryder dit køb på troelstrup.com skal du returnere varen i samme stand som du modtog den. Du hæfter selv for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur – afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvad skal du sende med retur

Når du sender en vare retur til os skal du huske at udfylde og vedlægge returformularen som du modtag sammen med pakken. Formularen skal udfyldes for at gøre os opmærksomme på hvorfor du returnerer. Hvis du ikke længere har denne, skal du rette henvendelse til [email protected]så vi kan sende dig en ny formular per e-mail.

 Ved fortrydelse af varen skal du desuden returnere originalemballagen og alle mærker, krave-stivere med videre som sad på varen, da du modtog den. Forsendelseskassen som du modtog varen i, skal ikke nødvendigvis returneres.

Tilbagebetaling af købsbeløb

Tilbagebetaling af dit købsbeløb vil blive udbetalt til det kort hvorfra betaling blev gennemført. Findes kortet eller den dertilhørende konto ikke længere bedes du rette henvendelse til web[email protected] med henblik på en anden løsning.

 I tilfælde af værdiforringelse – som du hæfter for – fratrækkes dette købsbeløbet. Vi returnerer din betaling uden unødvendig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse eller reklamation i vores forretning på Vester Voldgade 5, 1552 København V, såfremt du kan fremvise din faktura.

Persondatapolitik

Når du handler på troelstrup.com har vi brug for følgende personoplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

 Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

 Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet hos Troelstrup har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

 Som registreret hos Troelstrup har du altid ret til at gøre indsigelse imod registreringen. I henhold til Persondataloven har du også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Ønsker du at vide hvad vi har registreret om dig kan du rette henvendelse til [email protected].

Cookiepolitik

Ved at benytte troelstrup.com accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computer/smartphone/tablet første gang du besøger hjemmesiden for at denne enhed kan genkendes næste gang du besøger siden.

En cookie er ikke en virus og udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet. Cookies får ikke adgang til programmerne på den enhed, som du tilgår hjemmesiden via.

Det er udelukkende Troelstrup, der benytter oplysningerne genereret gennem cookies. Vi anvender bl.a. cookies til at måle trafik på troelstrup.com og generere viden om brugerpræferencer.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på 33 12 13 94 (mandag-torsdag 10-18, fredag 10-19, lørdag 10-15) eller per e-mail til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Klage indgives her: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: [email protected]

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected].

Undtagelser og force majeure

Troelstrup tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.